Onze concepten

HealthBooster automaat

Wij willen het gezond snacken aantrekkelijk maken, vandaar dat wij blijven investeren in de uitstraling van ons concept. Dat begint bij de beleving van de automaat. Het ontwerp is eigentijds en heeft een natuurlijke look en feel.

Meer weten?

Hoe verloopt de aanvraag?
Op het moment dat u een aanvraag doet voor een automaat, nemen wij contact met u op. We bepreken gezamenlijk de wensen m.b.t. het assortiment en de verkoopprijzen. Indien passend bij uw locatie organiseren wij een proeverij als introductie van de HealthBooster automaat. We stellen een overeenkomst samen met daarin de ingangsdatum en de gezamenlijke afspraken.

Interesse in ons concept?

HealthBooster display en koelkast

Bedrijven stelden ons de vraag:  “Hoe kunnen wij onze bezoekers inspireren om verantwoordere keuzes te maken op het gebied van voeding?”

Vanuit deze vraag is onze display ontstaan. Het heeft de kenmerkende look en feel van HealthBooster, leuk, aantrekkelijk en uitnodigend. Daarnaast biedt het organisaties de mogelijkheid om zelf hun assortiment samen te stellen en hun bezoekers een gezonde snack of drink te bieden via hun eigen counter verkoop.

Ons assortiment is ook los te bestellen  
Als organisatie maak je met de counterdisplay en koelkast zichtbaar dat jullie het belangrijk vinden om een gezond aanbod aan te bieden, wat weer resulteert in een positieve klantbeleving.

Hoe verloopt de aanvraag?
Indien u geïnteresseerd bent om uw locatie te voorzien van gezondere snacks, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan persoonlijk langskomen of u de catalogus met prijslijst en voorwaarden toezenden. U kunt zelf uw assortiment samenstellen of wij kunnen u daarbij adviseren op basis van uw klantsegment. Als u een bestelling plaats worden de producten op uw locatie bezorgd

Interesse in ons concept?

Contact