Over de Healthbooster

HealthBooster is ontwikkelt vanuit onze eigen behoeften om mensen te inspireren natuurlijk te gaan leven. Voeding is daar een heel belangrijk onderdeel van. Natuurlijke voeding is namelijk een van de sleutelprincipes van onze filosofie.  

Voeding is de brandstof van je lichaam en wij geloven dat de natuur de beste producent is van voeding. Dus voeding met echte voedingswaarden en bouwstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.  

Gelukkig is er op het gebied van snacks en drinks de laatste jaren heel veel ontwikkeld. Bevlogen ondernemers en initiatiefnemers hebben  verantwoorde en lekkere producten ontwikkeld zodat gezond snacken echt mogelijk is.  Hierdoor kunnen wij uit een rijk assortiment van snacks en drinks kiezen die je lichaam daadwerkelijk voeden.
Het zijn veelal producten waarvan je de ingrediënten duidelijk herkent uit de natuur zoals rauwe chocoladerepen, gedroogd fruit en notenbars, maar ook zakjes popcorn en noten, kokoswater, 100% fruit en groente smoothies en groene thee dranken.  

Wij zijn heel blij dat het ons gelukt is om mensen te inspireren en te laten zien dat gezond snacken echt wel heel lekker is!   Meer weten over de oorsprong van onze filosofie

Meer weten over de oorsprong van onze filosofie? Klik hier

Contact